Privatlivspolitik

 

I følge den nye databeskyttelseslov (GDPR) skal Arenaskifte oplyse, hvordan data behandles. Du/I har krav på at vide, hvilke data, der indsamles, hvordan de behandles – og har altid ret til, at få eventuelle oplysninger slettet.

 

Hvilke data jeg indsamler

 

Hvis Arenaskifte har indsamlet data, kan det være af en eller flere af nedenstående årsager:

 

  • Ny kunde/tilbud. Hvis du/I er en ny eller potentiel kunde hos mig – og har modtaget et tilbud, men endnu ikke har købt en af mine services – har jeg dine/jeres oplysninger i et tilbudsarkiv. Dette inkluderer navn og adresse. Disse data opbevares på ubestemt tid – med mindre du/I retter henvendelse om, at få oplysningerne fjernet.
  • Fakturering. Hvis du/I er kunde hos mig gemmer jeg personlige oplysninger – navn, adresse og kontaktoplysninger – herunder email og telefonnummer i et faktureringssystem. Jeg er forpligtet til at beholde disse oplysninger i minimum 5 år. Hvis du/I ønsker at få slettet oplysninger fra faktureringssystemet, skal der altså være gået minimum 5 år – siden der blev købt en service hos Arenaskifte.
  • Kontaktformularer. Når du/I skriver en mail til Arenaskifte – ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, udfylder du/I navn og email-adresse. Disse oplysninger gemmes i Arenaskiftes mailarkiv på ubestemt tid. En kopi af denne mail ligger også på Arenaskiftes mail-server.
  • Datadeling. Jeg deler ikke data med samarbejdspartnere eller andre instanser.

 

Dine rettigheder

 

  • Indsigtsret. Du/I har ret til at få indsigt i de oplysninger, som jeg behandler. Det vil sige, at du/I kan til enhver tid rette henvendelse – og få at oplyst, om der er registreret data og hvad disse bliver brugt til.
  • Ret til berigtigelse. Du/I har ret til at få ukorrekte oplysninger rettet.
  • Ret til sletning. I særlige tilfælde har du/I ret til at få slettet oplysninger – inden tidspunktet for almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til indsigelse. Du/I har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod min eller lovlige behandling af din/jeres personoplysninger.

Du kan læse mere om rettighederne i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Klage

Hvis du/I ønsker at klage over Arenaskiftes behandling af dine/jeres data, kan der rettes henvendelse til mig.

Der kan også indsendes en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Spørgsmål

Hvis, der måtte være yderligere spørgsmål om behandlingen af dine/jeres data, står jeg gerne til rådighed, som dataansvarlig.